Ellens Way

Earl&TTLaat ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Ellen Hirschman, geboren in 1955 te Amsterdam en ik ben een ”Spiritual Teacher”. Gelukkig getrouwd en de trotse moeder van een mooie zoon en dochter, beiden reeds volwassen, een lieve Border Collie en een kat die is aan komen lopen en hier wilde blijven.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam maar woon nu buiten midden in de polder met natuur overal om mij heen. Dit is erg belangrijk voor mij omdat ik mij het meeste thuis voel in de natuur met bomen, lucht en water om mij heen, overal waar ik kijk en de energieën van de aarde goed kan voelen.

Mijn hele leven heb ik energieën gevoeld en opgepakt in de vorm van pijn, verdriet of vermoeidheid, om er een paar te noemen. Dat komt omdat ik een “Empath” ben. Dit is iemand die de energie van alles kan voelen en over kan nemen, bijv. door iemand aan te raken die hoofdpijn heeft of in een drukke winkel te zijn waar een paar mensen rond lopen die niet goed in hun vel zitten of als ik bij mensen in de buurt kom die erg moe zijn en bij mij energie weg “trekken”. Dit alles maakte dat ik liever thuis bleef of de natuur inging dan onder de mensen te zijn, aangezien ik mij niet lekker voelde als ik deze dingen oppakte.

Ik voelde mij anders dan de mensen om mij heen. Waarom had ik deze verschijnselen? Het heeft een tijd geduurd voor ik besefte dat dit was wie ik ben en dus een wezenlijk deel van mij, en de lessen die ik hierdoor heb geleerd, hebben mij enorm laten groeien. Kiezen om jezelf te accepteren zoals je bent is de eerste stap naar heel wording in welke vorm dan ook. Waarna je kan kiezen om jezelf te ontwikkelen en te begrijpen door cursussen, workshops, boeken lezen of een opleiding te gaan doen samen met een innerlijke reis in de vorm van meditatie zodat je inzicht krijgt in wie je bent en van hieruit verder kan met je leven.

Tijdens mijn eigen reis heb ik de volgende opleidingen gevolgd en afgerond; Atlantean Healing (practitioner, Master, Teacher), Oracle Messenger (Practitioner, Advanced), Magnified Healing (Master Teacher), Lemurian Healing (Teacher), Ascension Teacher, Unicorn Healing, Certified Angel Practitioner (Angel Card Readings), Neuro Emotionele Integratie (NEI), Touch for Health 1 & 2. Deze opleidingen heb ik onderandere gevolgd bij Birkan Tore, Diana Cooper school en Charles Virtue.

Omdat niemand mij kon vertellen wat er met mij aan de hand was ben ik gaan zoeken naar manieren om mijzelf beter te voelen en te begrijpen, waardoor ik bij alternatieve Healing methodes uitkwam zoals Bach remedies, acupunctuur en uiteindelijk bij energetische genezers, mensen die als een kanaal voor helende energie fungeren en zo lichaam, geest en ziel weer samen brengen en dus genezing mogelijk maken. Dit heeft mijn leven verandert en mij laten zien waarom ik zo was en ben. Toen ik mij realiseerde dat ik zelf zo’n kanaal was ben ik hierin verder gegaan zodat ik mijzelf en anderen bij dit proces, deze mooie levensreis, met passie kan helpen. Dit doe ik niet alleen. Ik heb hulp. Ik doe mijn werk samen met de Engelen, Meesters en andere mooie wezens van licht en ik ben heel dankbaar dat ik dit samen met hen mag doen.