Mijn passie

P1040725 Mijn werk bestaat uit het begeleiden van iedereen die bij mij komt van klein tot groot. Samen met mijn gidsen en engelen kijk ik waar het probleem zit om daarna samen tot een oplossing te komen. Naast het behandelen en begeleiden van mensen doe ik dit ook voor dieren die op dit moment hun eigen groeiproces door maken en daar ook hulp bij nodig hebben in de vorm van Healing en bescherming. Een consult bestaat uit een gesprek over de klachten die er zijn waarna ik kijk welke behandeling het beste past bij de persoon en de klacht. Meestal is dit een energetische Healing waarbij energie gegeven wordt die door mij heen komt als kanaal voor o.a;

  • Engelen energie
  • De energie van Lemuria
  • De energie van het oude Atlantis
  • De zachte energie van Eenhoorns en elfjes
  • En sterren en Magnified Healing energie

Het kan ook een combinatie zijn van energieën en vaak leg ik kristallen op de persoon voor extra Healing. Afhankelijk van de persoon doe ik indien gewenst of nodig voor het herstel geleide meditaties en voetreflexmassages.

Daarnaast geef ik Engelen readings om inzicht te krijgen bij bepaalde problemen of levens vragen en maak ik Bach en/of etherische olie samenstellingen om te helpen bij het Healingproces indien nodig.

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke weg te gaan in dit leven met makkelijke en moeilijke momenten. Door te gaan leren wie je werkelijk bent en wat je talenten in dit leven zijn, is het mogelijk jezelf beter te leren kennen en makkelijker te accepteren, zodat het een bijzondere reis wordt vol met mooie leer- en groeimomenten als ziel in een mensen lichaam, hier om te genieten van deze bijzondere ontdekkingstocht.

Ook daar wil ik je graag bij helpen door middel van persoonlijke begeleiding of een workshop om te proeven van spirituele ontwikkeling en groei eventueel gevolgd door een:

  • Cursus in spirituele ontwikkeling
  • Workshop of Cursus in communicatie en werken met Engelen
  • Workshops in wat ik doe als Healer en Spiritueel Teacher
  • Geleide meditaties
  • Engelen readings

Mijn passie is mensen te helpen lichaam, geest en ziel op een lijn te krijgen door ze weer bij hun gevoel, hun hart te brengen en uit hun hoofd zodat ze gaan inzien en voelen hoe uniek ze zijn en daardoor hun pad kunnen vinden en volgen en er voor kunnen kiezen dat te gaan doen waar ze in dit leven voor gekomen zijn.

schotland 2004 078

Alles bestaat uit energie en zit aan elkaar vast. Dus eigenlijk is alles EEN. Wij zijn een of we ons daar bewust van zijn of niet maakt geen verschil wij zijn allemaal verbonden met elkaar en alles wat leeft, dus hoe meer liefde we voelen voor ons zelf en alles om ons heen hoe beter het is voor ons mensen, dieren en de aarde.